Toimitusehdot 

Tilatut tuotteet toimitetaan Postin kautta, ellei muuta ole asiakkaan kanssa erikseen sovittu. Kaikki yli 15 €:n tilaukset toimitetaan rahtivapaasti, alle 15 €:n tilauksiin lisätään 1,90 €:n postituslisä.


Maksuehdot

Voit valita kassalla maksutavaksi joko ennakkomaksun, Paytrail-palvelun pankkipainikkeet tai Mobilepayn. Ennakkomaksu-vaihtoehdossa saat laskun sähköpostiisi ja maksat laskun omassa pankissasi. Tuotteet toimitetaan, kun suoritus näkyy Danske-pankin tilillämme. Paytrail-palvelussa maksu suoritetaan pankkipainikkeiden kautta suoraan pankkitililtä tai luottokunnan kautta (Visa, Mastercard, Visa Electron) ja suoritus näkyy tilillämme saman tien.


Maksu pankkipainikkeilla

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä www.paytrail.com

Joustoraha palvelu on tarkoitettu kaikille yli 20-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille ja maksimissaan 1000 euron ostoksiin.


Maksut luottokorteilla

Maksuja voi tehdä kaikilla Luottokunnan korteilla. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet. Luottokunnan korteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard) tehtävissä maksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Ostolaskut Oy:n (2284303-3) välille, joka on maksun saaja ja Paytrail-palvelun virallinen yhteistyökumppani, ja joka tilittää maksun myöhemmin kauppiaalle. Luottokunnan sopimuskumppani asiassa on Suomen Ostolaskut Oy.


Paytrail-palvelu

Voit maksaa tilauksesi haluamallasi maksutavalla verkkopankissa, maksukortilla tai laskulla. Sinulla on aina mahdollisuus tarkistaa vastaanottamasi tilaus ennen kuin varat siirretään myyjälle tai ennen kuin lasku tai osamaksusopimuksen ensimmäinen erä erääntyy maksettavaksi.

Palvelu on sinulle ilmainen eikä vaadi rekisteröitymistä. Verkkopankki- ja korttimaksujen maksusuoritukset säilytetään turvallisesti erillisillä asiakasvaratileillä suomalaissa pankeissa kunnes ne tilitetään myyjälle.